typemachine_dgroen1

deel 201

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Echt gescheiden

 

Ik weet: het is laat, maar DJ heeft mijn hele avond ontregeld. Stond ik te strijken, belt ie om half tien, heeft nog niet gegeten, dus wij naar de Chinees op de Beethovenstraat. Een zeer welkome afwisseling.

 

Je hebt helemaal gelijk, het is geen mislukking, dat was gewoon de eerste reactie. Je weet dat die brief komt en hij kwam en dan is het wel even slikken. Ik sta morgen op wetende dat ik nu echt gescheiden ben. Da’s een groot verschil. Emotioneel, praktisch, ik was een man in scheiding, nu ben ik gescheiden. Gewoon raar.

 

En die drie kinderen zijn zeker niet mislukt. Heb ik Suzanne ook net geschreven in een ‘oké-nu-officieel’ briefje. Dat moest ik ook doen, want ik weet dat het haar ook niet in de kouwe kleren zal zitten. Dus gelachen met DJ, kom terug, vind mails in de inbox, de jouwe, een bericht van de site, en… een mailtje van Paula. Over ‘spannend’, ‘stel…verliefdheid’ en dat een vriendin haar aanraadde niet naar mij toe te gaan, maar dat ze het lekker toch doet.

 

En jouw ‘gewoon doen’ voor de gevreesde eerste stap… Jeetje, ik ben bijna 48, en dan hebben we het over dingen die 25-30 jaar geleden belangrijk waren.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen