typemachine_dgroen1

deel 200

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Mislukt?

 

Om maar een cliché uit de kast te trekken: ieder einde is een nieuw begin… Maar het is niet mislukt. Hou eens op zeg! Natuurlijk begrijp ik dat je even van je sokken bent, want het was de tot nu toe belangrijkste relatie in je leven en die is voorbij… Dat doet pijn en is verwarrend en verdrietig.

 

Blik op de toekomst en die zou in jouw geval morgen al eens kunnen beginnen. Dus, nachtje goed slapen, voorzichtig met scheren, anders zie je er niet uit, lekker luchtje op, beetje make-up, niet te veel, leuk outfitje aan en gáán, leuke man! Het beste moet nog komen, ik weet het zeker. En als het Paula niet blijkt te zijn, dan komt er wel weer iemand anders. Trouwens, ik dacht er nog eens over na en wat maakt het eigenlijk uit als haar leven niet bepaald op orde is op het moment? Als jij je goed voelt bij de rol die je dan speelt en de gevoelens lijken te kloppen, ook bij haar, is er in feite niets aan de hand, toch? Al dat gelul en moeilijk gedoe, daar moeten we allemaal ook maar eens mee ophouden. Follow your heart!

 

Tot ze weer weg is wil ik geen woord meer van je horen. Enne, die door jou vaak gevreesde eerste stap is helemáál niet eng, gewoon doen!

 

XC

 

P.S. Shit, waar ik helemaal niet naar uitkijk, is dat gelul van een verliefde aardbei straks, heb ik weer…

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen