deel 198

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Hoezo dansen?

 

Nog even: ook heel lekker is Toscanini op de Lindengracht, ben ik vorige week geweest. Erg leuk ook vind ik Volt op de Ferdinand Bol. Je komt er verder wel uit, hé? Ik heb mijn best gedaan… Laat wel even weten wat je kiest, dan kom ik er namelijk ook heen! Wel reserveren hoor, zeker als je vrijdag gaat. Weet je al wat je aantrekt? En joh, hoezo dansen? Ga na afloop gewoon lekker nog even de kroeg in… en dan naar huis! Jezus, Tom, je hebt een megadate van donderdag tot zaterdag, ik zal je wel missen! En ik kan niet wachten op het verslag. Stik, ik ben ook jaloers, heb ook zin in spanning & sensatie. Plezier met de ‘voorbereidingen’, vanavond vroeg naar bed in ieder geval en geen drank.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen