Try & test zelf                 

Anita: Dáárom gebruik ik een serum

 

Anita: Al jaren gebruik ik elke ochtend een serum voordat ik m’n dagcrème opdoe, als een extra boost voor mijn huid. Het is zo’n product dat je niet echt nodig hebt, maar wat o zo fijn is om te gebruiken. Het is een soort geheime reparateur die ervoor zorgt dat je huid er gezonder, mooier en frisser uitziet.

 

 

Dit is waarom ik een serum gebruik:

 

1 Een serum is crème of emulsie met een extra hoge concentratie werkzame stoffen, die je huid net die extra boost geven, waardoor-ie er beter (= gezonder) uitziet.

 

Een serum heeft veel actieve bestandsdelen en je kunt met een serum dus een specifiek huidprobleem aanpakken, bijvoorbeeld ouderdomsvlekken oplichten, roodheid tegengaan of fijne lijntjes en rimpels verminderen.

 

Je kunt een serum dagelijks smeren, maar je kunt het ook als kuur gebruiken, bijvoorbeeld in de winter als extra hydratatie en in de zomer tegen pigmentvlekjes.

 

Een serum dringt dieper in de huid dan een gewone crème, je hebt er dus meer profijt van. En een paar druppels is al genoeg.

 

Een serum zorgt ervoor dat er werkzame stoffen in de huid komen, een dagcrème zorgt er juist voor dat schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen in de huid te dringen. Dus eerst breng je het serum op en daarna je dagcrème en samen zorgen ze goed voor je huid.

 

Verjongen en hydrateren

Paula’s Choice heeft een nieuw serum, Resist Omega+ Complex. Het is verrijkt met essentiële vetzuren en antioxidanten die de droge huid verjongen en hydrateren. Het voedt de huid en pakt de zichtbare tekenen van huidveroudering aan. Ook geschikt voor de gevoelige huid en extra droge huid.

Voor meer informatie: Paula’s Choice 

 

 

 

Wil je het zelf proberen?

Doe mee met onze winactie en maak kans op dit Resist Omega+ Complex Serum van Paula’s Choice ter waarde van €38.

 

Zo maak je kans!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageren kan tot 24 mei 2017.

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.