deel 184

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Geen vuiltje aan de lucht

 

Aan het eind van de middag ben ik met Hendrikje en Paul naar de Zeedijk geweest. Hendrikje heeft net een China-project gehad op school en ik wilde haar onze eigen China Town laten zien, Peking, Singapore en New York kent ze al, dus werd het tijd voor Amsterdam. Ze vond het prachtig, de tempel, de winkels, (‘het ruikt hier net als in Singapore’) als afsluiting hebben we bij Nam Kee gegeten (oesters met zwarte bonensaus, wat anders). Er is geen wanklank gevallen.

 

Ik vond vanochtend ineens dat zo’n uitje moest kunnen, als we elkaar maar niet op de huid zitten en ons tot genieten van ons kind beperken, is er geen vuiltje aan de lucht. En dat meisje maakt het ons makkelijk. De rest is zeker geen bijzaak, terloops vertelde hij dat alles inmiddels bij de accountant ligt, dus nog even. Ik merk ook dat hij er van geniet om met z’n drieën te zijn, over ambivalent gesproken, die man kan er ook wat van! Hij wil nog zó veel met me delen, dat merk ik aan alles. Nee, ik word op de valreep niet week, ik heb de boel op een rijtje, het is beter zo, maar ik voel me na dit uitstapje wel beter dan als ik krampachtig afstand loop te houden.

 

Morgen Paula?

 

XC

 
 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen