deel 183

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Cause you play with fire…

 

Na wederom een nacht vol diepe slaap (hoe is ’t mogelijk en dromen dat ik doe: vannacht hebben we de boekenkast ‘gescheiden’, symbolisch…) voel ik me vandaag helemaal fijn. Natuurlijk wil ik niet een jaar geen man, maar ik wil in ieder geval even geen gedoe. En weet je, ik heb zes jaar als een vis op het droge liggen spartelen en dat is inderdaad lang, heel lang, veel te lang… Het is ook schadelijk. Maar sinds vorige zomer weet ik dat ik nog weet hoe het moet, ik blijk het desgewenst op iedere straathoek te kunnen krijgen, dus dat is geruststellend.

 

Paula… Jezus Tom, de ontknoping zit er in moordend tempo aan te komen. Ik hou mijn hart vast, want het is natuurlijk allesbehalve een eenvoudig ‘man en vrouw vinden elkaar heel leuk’-verhaal. Het is toch meer ‘vrouw zoekt uitweg in onbevredigende relatie’. En dan is het ook nog eens een vuurbal… Er zit echter niets anders op dan het maar gewoon te laten gebeuren.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen