deel 182

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Op de valreep

 

Effe een snelle dump, want ik wil naar bed. De vrouwelijke operatie, hé ik ben opgegroeid tussen de vrouwen, dus… Maar je klinkt er redelijk rustig over. Weet je zeker dat je bijna een jaar geen man wil? Ik zit nu iets meer dan een jaar op het droge, is wel lang hoor. Maar het kan. En daarnaast is het wel een goede overweging om alles op de rij te krijgen. En is het minder dan een jaar… ik zal je er niet op aankijken. Ga zo door.

 

Dus dan maar weer de dames. Kreeg een verzoek van ene Jo, geen foto, dus die heb ik terug gemaild met ‘reveal yourself’.

 

Paula? Die is van slag. En ben ik daar de aanzet toe… ik denk het wel. Aan de ene kant bevestigend voor mij, maar aan de andere kant… Ik heb haar een overwegende email geschreven, kijken wat daar op terugkomt. We gaan elkaar absoluut zien. Is het niet morgen of overmorgen, dan zeer snel. En zoals ik het nu voel, met veel consequenties. Ze wil nu zelfs een tijdje weg uit haar omgeving. Maak je geen zorgen, ik sta nog steeds op de rem. Dus Jo heeft nu niet echt prioriteit. Véronique staat denk ik op de sneeuwlatten. En mijn jeugdliefde moet ik gewoon mailen, want die is weer terug van vakantie.

 

Kus,

Tom

 

P.S. Zend ik jou net die mail. Krijg ik Jannie in de inbox. Ik heb mijn foto veranderd, zou dat het zijn? Ik ga slapen, Jannie of Jo… go fuck a duck!

 

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen