deel 181

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Onverwacht ziekenhuisbezoek

 

Nou, ik heb wel een totaal andere ochtend achter de rug dan ik me voorgesteld had. Om kwart voor acht ging ik even naar de huisarts, anderhalf uur later zat ik in het OLVG bij mijn specialist en meteen daarna kon ik alvast gaan kennismaken met de afdeling anesthesie, want over een maandje word ik geopereerd. Huh?!? Het is niet ernstig, ook niet acuut, maar op de een of andere manier liep het vandaag ineens zo, terwijl ik er al zo’n twintig jaar mee rondloop. Ik zal je de details besparen, daar heb ik het wel met mijn vriendinnen over, zeg maar, van die meisjesdingen…

 

Enfin, na een heerlijke nacht vol verkwikkende slaap werd ik vanochtend om half zeven wakker met de gedachte dat ik de rest van het jaar vrij neem van ‘mannen’! Hoe langer ik er over nadenk, hoe vrolijker ik er van word. Het zal alleen niet bevorderlijk zijn voor onze correspondentie. Na vanochtend is seks namelijk ook even niet aan de orde, alsof de voorzienigheid ingrijpt. Ons gesprek over verwachtingen heeft er ook wel toe bijgedragen, want ik heb concreet geen idee wat ik wil, mijn leven met iemand delen komt een ander keertje wel weer. Tot zover. Synchroon gaan we dus niet zwemmen, Tom, want als ik me niet vergis, krijg jij morgen of overmorgen de schone én vurige Paula op bezoek.

 

Waar heb je die Véronique in godsnaam vandaan? Ze lijkt me helemaal niet leuk, een Franse pietlutta. Je kunt wel vallen op ‘petite’ en god mag weten wat voor noten jij allemaal op je zang hebt, maar er moet ook nog gewoon genoten worden. Voor je het weet moet je je schoenen uit bij haar thuis en zó graag wil je nu ook weer niet.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen