5 X Try & Test zelf:
de nieuwste Splash & Spray van 4711

 

Anita: Wie kent 4711 niet van vroeger? Mijn moeder had altijd een flesje in haar tas zitten. Toen vond ik er niets aan, maar 4711 is terug, met heerlijke splash & spray-geuren.

 

 

 

Wist je dat de naam eau de cologne van 4711 komt? Ik niet, beetje dom misschien, want de vertaling is water uit Keulen…. En daar zit 4711 al 227 jaar. Ooit het grootse geurenhuis ter wereld. In 1921, op het moment dat Chanel 5 gelanceerd werd, bracht 4711 Tosca uit. Samen met Chanel 5 werd dat het bestverkochte parfum ter wereld.

 

De geschiedenis van 4711 kent vele hoogtepunten. Napoleon was bijvoorbeeld groot fan. Als je in Keulen bent, ga dan zeker eens naar het 4711 museum (al gaat dat net deze zomer een paar maanden dicht voor een renovatie).

 

Het geurenhuis lanceert nog steeds vele Eau de Colognes. Zo werd bijvoorbeeld op 4 juli 2011 de geur Nouveau Cologne gelanceerd (4–7-11).

 

Nieuw is nu Acqua Colonia White Peach & Coriander, de zesde geur uit deze reeks. Ik vind het een heerlijke frisse geur, die ruikt naar het voorjaar. De witte perzik met zijn fruitige aroma combineert goed met de blaadjes en zaden van de korianderplant. De geur is zacht, fris en modern en geeft een prettig gevoel.

 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op één van de 5 flessen White Peach & Coriander (170 ml) van 4711 ter waarde van €39.

 

 

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageren kan tot 10 mei 2017.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.