deel 160

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van:Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Etterend oog

 

Daar ben ik weer. Leuk dat je gisteren belde en gezellig dat we morgen gaan kroegen. Hebben we eigenlijk nog wat te bepraten? Vast wel, maak ik me geen zorgen om. Dus je gaat eventueel samenwerken in de strandtent! Hartstikke goed idee. Zeker voor een tijdje. Maar ik denk niet voor echt lang. Ik zag vandaag je visitekaartje weer: Charlotte, voor al uw teksten. En ik denk dat dat je altijd zal blijven trekken. En geloof me, ik denk dat jij daar zeer sterk in bent.

 
Wanneer geef je eens een feestje? Of staat je kop daar nog niet naar? Ik wil MC, Esther en je moeder weleens ontmoeten. Gewoon voor de lol, geen bijbedoelingen… hoewel je moeder? Als ze net als haar dochter is…

 
Bah, ik ben melig, veel te geconcentreerd gewerkt. Zeer goed, overigens. Wel ook nog een dik oog, omdat ik met een ontsteking in mijn ooglid zit. Heb ik wel vaker last van. Zalfjes er tegenaan, maar als het morgen nog zo is ga ik naar de huisarts, mag hij het eens bekijken, want deze is wel erg dik. Het zal onze kroegavond niet belemmeren hoor. Misschien zit je tegen een etterend ooglid aan te kijken, maar so what.

 
Paula houd ik voor morgen, da’s een verhaal apart.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen