deel 159

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: In vol ornaat

 

Jij draait goed: de workout, het zwemmen en dan tussendoor de afhandeling met Paul, je dromen over… en dan daarnaast nog the-love-of-your-life, je Hendrikje…

 
Bel je me de volgende keer als je op je fiets weemoedig langs Willem rijdt? Graag. Bij mij ben je altijd welkom. No strings, remember. Ik zit tenslotte met Paula in mijn hoofd. Die is terug en in vol ornaat. Waar dit heengaat, geen idee. Het is wederom spannend, maar die nuances kan ik alleen maar face-2-face uitleggen. Dus een reden te meer om de kroeg in te gaan. Wat denk je?

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen