deel 151

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Niet normaal

 

Van die dingen als met Michiel zijn van die situaties waar de normalen onder ons zich voor afschermen, maar wij zijn niet ‘normaal’ en daarom gebeuren dit soort dingen. Aan de andere kant: zou jij getrouwd willen zijn met een afdelingshoofd van de sectie probleemgevallen bij de ABN, een goede baan overigens, of nog erger, een man die carrière heeft gemaakt als rayonhoofd bij de afdeling dijkonderzoek van de provincie Limburg (hot item nowadays)? Laat ik op je antwoord vooruitlopen… nee dus.

 
Goed, Maastricht heeft nog niet gereageerd, ondanks het korte en enthousiaste mailtje van gisteren. Ik weet niet wat, maar ik voel aan mijn water dat er wat aan de hand is. Ik heb haar mobiele nummer, dus als er morgen nog niets verschijnt, trek ik zondag de stoute schoenen aan.

 
Kus,
Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen