deel 150

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Ouwe koeien

 

Het weekend begint toch iets onrustiger dan ik had verwacht. Om zes uur bracht ik Hendrikje op de fiets naar Paul, sta ik bij hem op de drempel, bepakt en bezakt met de weekenduitrusting van mijn kind, gaat mijn mobiel: Michiel, een goede vriend van Paul en de bijna-ex van Esther. Volgens mij heb ik je weleens verteld dat mijn onverwachte én ongewenste gevoelens voor hem de reden waren om de knoop met Paul door te hakken. Hoewel er nooit iets gebeurd is tussen ons, gingen mijn ogen open toen ik verliefd bleek te kunnen worden op iemand anders. Wees maar blij dat we toen nog niet mailden, want je had me vermóórd om mijn getob en gezeur!

 

We zijn gewoon vrienden, maar ik heb even niet zo’n behoefte aan contact, ben herstellende van al het leed dat ik vooral mezelf heb aangedaan. Belt hij mij dus vanavond. Als ik ergens niet op zit te wachten is het Michiel, in mijn ogen een woest aantrekkelijke man en in staat om me met één blik omver te werpen. Dat zal hij nooit doen, dat is het enige geruststellende. Van de week zat Esther nog bij me op de bank (met een pot thee voor de verandering), nog licht overstuur omdat ze van ‘haar’ oliebol had gehoord dat er een Barbara bij hem was blijven slapen. Zij verontrust en ik ook een beetje. Het zal toch niet, Michiel op avontuur? Dus ik haar uitleggen dat ze uit elkaar zijn en dat zulke dingen dan kunnen gebeuren. Nou ja, Tom, het slaat hélemáál nergens op, maar hij was net zo fijn uit mijn gedachten en dat had ik graag zo gehouden. Hij bedoelt er niets mee, maar nu denk ik wel weer aan hem en schrijf ik dit, daar stop ik nu dus ook mee, ik ga op de bank zitten en mediteren bij bewegende beelden.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen