deel 129

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Confronterend

 

Ik ben erg moe vandaag, verdrietig ook (maar dat hangt samen). Het was op een bepaalde manier een zware middag. Op de een of andere manier vind ik mijn familie soms heel confronterend, misschien wel omdat ze onvoorwaardelijk van me houden en me altijd laten merken dat ze het beste voor me willen, dat is zó lief en daar kan ik niet tegen, dan ga ik me een beetje zielig voelen.

 
Hendrikje ligt in bed en ik ga nu met een kop thee onder een dekentje op de bank tv kijken, me overgeven aan de vermoeidheid en ook aan mijn verdriet, het moet er toch uit. Straks een slaappil, dat moet maar even, want morgen wil ik me weer ‘normaal’ voelen. Ben benieuwd naar de uitkomst van je gedelibereer…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen