deel 116

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Aan de kook…

 

Wat goed van je, laat die warme gevoelens maar lekker langzaam aan de kook komen. En als het tegenvalt kun je ‘zonder moeite’ de pit eronderuit draaien en een nieuw gerecht verzinnen. Jeetje, al die beeldspraken, ik word er moe van.

 
Denk vooral niet na over de implicaties van zo’n nutteloze opmerking als ‘ze is lief en heeft het beste met me voor’. Ik ken mannen, ik ben er zelf ook een, dit soort opmerkingen is alleen maar bedoeld om de deur op een kiertje te houden.

 
Dus we moeten eten, want mailen, drinken en telefoneren is niet genoeg. Wat denk je van dinsdag de tiende bij mij? Met kaarslicht? En ik… bloemen en kaarsen… altijd. Mijn handelsmerk en daarnaast nog goed empathisch zijn, actief luisteren en af en toe de ‘macho’ met waarheden uithangen.

 
Maar… het moment suprême: daar heb ik altijd moeite mee gehad. Het waren altijd de liefjes die op een gegeven moment actie ondernamen. Of het er morgen in zit, merk ik snel genoeg. Maar dan… als het zo is… dan schiet deze romanticus toch wel even in voortzettingsproblemen in de vorm van de eerste aanzet. Shoot! Daarna gaat alles vanzelf en weet ik het precies. Ben wel erg gemotiveerd en hoop dat die motivatie de doortastende Tom naar boven haalt en me over dat drempeltje heen helpt.

 
Hoe staat mijn horoscoop op dit moment?

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen