Het nieuwe trouwen

 

Willemijn: Als er getrouwd gaat worden, kan er wat mij betreft nog wel wat winst behaald worden op het bloemenvlak. Zin om inspiratie op te doen? ‘Engaged’ in Rotterdam is dan dit weekend dé plek om eens te gaan kijken. Speciaal voor mensen die niet van trouwbeurzen houden. Geen tijd? De organisatoren maakten ook een heel mooi boek: ‘Het nieuwe trouwen’.

 

 

Judith van Lent en Vivian Dony, de enthousiaste organisatoren achter Engaged, ontmoette ik laatst bij de lancering van hun boek ‘Het nieuwe trouwen’. In het boek borduurt het duo verder op het idee dat ‘Het goed is voor een mens om de liefde te vieren!’ Maar hoe doe je dat écht leuk, zodat vrienden en familie zich op hun gemak voelen en je kunt genieten van een mooi gestylde omgeving met de heerlijkste hapjes? En waar vind je die fijne fotograaf die sfeervolle foto’s als bewijs van een ontspannen dag aflevert? ‘Het nieuwe trouwen’ biedt uitkomst, met veel tips, vijf creatieve voorbeeldhuwelijken en inspirerende foto’s in 144 hip vormgegeven pagina’s.

 

En zeker als het over bloemen gaat, valt er wat mij betreft nog heel veel te winnen in trouwland. Kies eens voor een natuurlijk geschikt bruidsboeket van tuinbloemen en weelderig fluitenkruid voor op lange tafels in de buitenlucht. Het hoeft niet duur te zijn. Als je je creativiteit de vrije loop laat, je niks aantrekt van wat je tante ervan vindt en inspiratie opdoet op vernieuwende plekken, dan gaat er een andere wereld voor je open!

 

Trouwen is van alle tijden, maar deze creatieve tijd leent zich er extra goed voor. Enjoy, don’t stress!

 

Engaged.nl op 25 & 26 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam.
Het nieuwe trouwen, € 24,99, dewereldvansnor.nl

 

Willemijn ter Hart-Koopal @ Flowerstories droomt van een ecologische boerderij op het platteland met een grote moes- en bloementuin. Ze blogt, is bloemenstylist en werkt voor verschillende tijdschriften, websites en evenementen. 

Fotografie: Melissa Milis