deel 101

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Gekloot

 

Nou, ik voel met je mee. Niet op het relatievlak, meer op het zakelijke.

 
Maar eerst jij. Kop op! Je bent de tofste meid die ik in de laatste 47 jaar ben tegengekomen. Nou was ik als zuigeling nog niet echt in de dames, maar jong niet gedaan, oud geleerd, zeg ik dan maar. Moet ik op dit tijdstip nu filosofisch worden? In dit soort situaties ga ik altijd naar de basis. Dat ontnuchtert. Want dan kom je jezelf tegen en is de wereld uiteindelijk erg simpel. Dus, wat doe je, waarom ben je hier, en wat wil je binnen een week of twee bereiken? Antwoord graag per omgaande retour.

 
Nee, vandaag suckte (x10). Heftige interactie tussen mijn collega en mij, ik kan dat allemaal niet nu even op papier zetten. Er zit veel achter en heb het allemaal nog niet op een rijtje. Wel weet ik dat we hier met rust, overweging en advies wel uitkomen, omdat we elkaar zeer genegen zijn en tenslotte goede vrienden. Ik bereid me voor op een geweldige nachtrust.

 
Aan de positieve kant. Ik heb mijn eerste liefje gebeld. Even gehoord dat het in haar privéleven niet zo-zo was. Niet verder geïnformeerd. Voor de rest warm, spontaan, geïnteresseerd… lief. Ik ga nu slapen, dromen van het ene, piekeren over het ander. Het zal een drukke nacht worden. Jij? Jij bent de beste. Ik ben morgen de hele dag thuis, dus als je wilt, ik ben er.

 
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen