Zeg, wat zit daar in je onderbroek?

 

En dan dit. Zit ik lekker te tikken vanochtend, hoor ik op de radio een serieus gesprek waar mijn toetsenbord en ik even stil van vielen. Over hacken. Maar dan niet zomaar hacken, nee, het hacken van informatie uit onze onderbroek… 

 

Sinds kort bestaan er dus damesslips met een sensor, die via bluetooth verbonden is met een app. Echt waar. En je kunt meteen stoppen met denken aan spannende toepassingen (ja, ik weet het, je kunt de gekste dingen voor je zien), want dit is onschuldig en goedbedoeld. Urineverlies, en daar gaat dit om, is voor veel vrouwen immers een groot probleem, waar we last van kunnen krijgen na een bevalling, tijdens de overgang en als we ouder worden.

 

Daar heeft de Lifesense Group wat op gevonden: slim ondergoed met de naam Carin. Als je dat draagt, herinnert je smartphone je er geregeld aan dat je bekkenbodemspieroefeningen moet doen. Jaha, daar is over nagedacht, mevrouwtje…

 

Eigenlijk wil ik hier helemaal niet flauw over doen, want als het helpt, helpt het. En als je er last van hebt, ben je blij met alles wat je er vanaf kan helpen. Dus. Maar wat ik niet begrijp is dat die man op de radio zich oprecht zorgen leek te maken over het hacken van informatie afkomstig uit onze onderbroeken… Ga wat doen met uw leven, meneer, een damesurinoir bedenken ofzo!

 

Door: Redactie Franska.nl