Caroline gaat niet meer terug naar Chateau Meiland

 

Wat was ze moe en wat had ze er geen zin meer in. Na haar verhuizing terug naar Nederland heeft Caroline het heerlijk rustig aan gedaan.

 

En terecht. Want de gekte rond Chateau Meiland nam zulke extreme vormen aan dat het Caroline op een gegeven moment te veel werd en ze terug naar Nederland verhuisde. Ze verdween van de radar en nam een lange, lange rustpauze. 

Maar nu is ze er weer hoor. Helemaal fris en fruitig, klaar voor een nieuw avontuur. Daar hoeft ze niet meer voor terug naar Frankrijk, want Caroline begint een eigen modeboetiek in hartje Amsterdam. 

Haar nieuwe winkel heet Modetheater By Caroline en gaat op 29 november open. ‘Nu nog even hard poetsen, schilderen, inhangen en stylen en dan gaan we los’, zo is op haar Instagramaccount te lezen. ‘Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te gaan delen!’

 

De beste vriendin van de familie Meiland heeft niet zomaar een locatie uitgezocht. De winkel zit in de Prinsenstraat op nummer 13 en voldoet aan al haar wensen. Om de hoek van de pittoreske 9 straatjes. Een buurtje vol met authentieke winkeltjes en bijzondere horeca. 

 

Nu maar hopen dat deze winkel van Caroline niet vooral een toeristische attractie wordt. Want dan krijgt ze het wéér zo druk en ligt ze straks opnieuw op apegapen op de bank.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit