Candlelight Concerts; romantischer wordt het niet

 

Of je nu houdt van pop of klassiek, bij zo’n bijzonder concert was je nog nooit.

 

 

 

 

 

Houd je van de superhippe muziek van Coldplay of Ed Sheeran, de evergreens van Abba of Queen, of ben je meer het klassieke type dat geniet van de violen van Vivaldi? Dit heb je nog nooit gezien.

 

Candelight Concerts maakt dat je muziek op de meest romantische manier beleeft op een spectaculaire locatie in een zee van kaarslicht. Klassiek, jazz, pop, ballet of soundtracks van de beste speelfilms: er is voor iedereen wel een concert met je eigen lievelingsmuziek te vinden. In de open lucht onder de sterrenhemel of in een prachtige zaal van een bijzonder monument branden honderden kaarsen en spelen de professionele muzikanten in een strijkkwartet, als solo pianist, in een brassband of helemaal alleen met een gitaar. You name it, zij spelen het. En inmiddels hebben ze al zo’n 3 miljoen bezoekers betoverd met hun melodieën.

 

Van Acapulco tot Zurich en van Amsterdam tot Utrecht, de muzikanten van Candlelight Concerts zijn in meer dan honderd steden te vinden dus er is altijd een concert bij jou in de buurt. Zelfs de meest nuchtere kerel wordt een zacht ei als hij een van deze waanzinnige optredens bijwoont. Dus grijp je lief, je zus, je vriendin of je pubers bij de kladden en neem ze mee, want bij zo’n bijzonder concert was je nog nooit en romantischer wordt het niet.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Candlelight Concerts by Fever (@candlelight.concerts)

 

Beeldcredits: Candlelight Concerts

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit