By-the-weetje

 

Zo af en toe kan ik mezelf helemaal verliezen in gekoekeloer op Instagram en Pinterest. Even kijken wat een ander allemaal voor moois tevoorschijn weet te toveren. Of het nou betaalbaar en haalbaar is of niet. Wat kan het mij schelen. Je hoeft echt niet overal naartoe of alles zelf te hebben. Genieten van leuke plaatjes is ook een soort (mini-)vakantie.

 

En zo kwam ik dus de top tien Airbnb-locaties tegen. Dat was even heel erg lekker genieten. Enige probleem dat ik zou hebben, is kiezen waar ik als eerste naartoe zou gaan. Nadat ik een of andere loterij gewonnen had, natuurlijk. En aangezien ik niet aan loterijen meedoe, omdat ik al zeker weet dat ik toch niet win, houd ik het bij kijken. Hartstikke leuk voor de zondagochtend. Ook even op afstand genieten?  

 

 

 

1. Huwelijksreis Huis aan Superior Pebble Beach, Lutsen, Minnesota, US

 

 

3. Secluded Intown Treehouse: Part I, Atlanta, Georgia, US

 

 

4. Vondel House, Amsterdam, Nederland

 

 

5. The Little Owl Cabin at Mt. Rainier, Packwood, Washington, US

 

 

6. Secluded Intown Treehouse: Part II, Atlanta, Georgia, US

 

      

7. Tye Haus – A-Frame Cabin, Skykomish, Washington, US

 

 

8. ‘Cliff House’- Stunning Waterfront Position, Mollymook, New South Wales, Australia

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

 

 

Beeld: Airbnb