By–the-weetje

 

Voor wie het nog niet wist

 

 

Ik vroeg me een tijdje af, hoe die jonkies toch altijd zo snel konden reageren op Whatsapp. En dan ook nog met lange berichten. Nou weet ik wel dat die ‘kids’ met twee duimen kunnen tikken in hun telefoontjes, maar toch. Lukt mij echt niet. Ik mag al blij zijn als ik op de goede letter sla. Nou ben ik ondanks dat nog best een snelle reageerder, maar als het sneller kan…

 

Ik kwam erachter dat je helemaal niet hoeft te tikken, als je maar duidelijk kunt ar-ti-cu-le-ren. Dan ga je namelijk gewoon op Whatsapp naar het microfoonafbeeldinkje helemaal links onderin, naast het icoontoetsje. Als je daarop klikt, kun je je bericht gewoon inspreken. Even kijken wat voor tekst ‘ie ervan bakt, het kan namelijk misgaan. Dat levert dan af en toe hilarische situaties op, maar gelukkig gaat het meestal goed.

 

En als je achter je laptop zit, kun je ook altijd nog Whatsapp voor je laptop installeren. Dan kun  je écht los qua lengte van je berichten. Superhandig.

 

Groetjes en fijn weekend!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

witte-balk-met-bol-franska