Boerin Steffi uit BZV heeft wilde plannen

 

Weet je nog? Boerin Steffi uit Boekel? Ze deed vorig jaar mee aan Boer Zoekt Vrouw en vond de liefde van haar leven. 

 

Wat een schatje, dacht ik toen ik boerin Steffi vorig jaar in Boer Zoekt Vrouw zag. Hoe kan zo’n leuke vrouw nou van zichzelf denken dat ze niet leuk genoeg is? Ze heeft de liefste ogen van de hele wereld.

 

Na de speeddate en de logeerweek dacht Roel er net zo over en was hij smoorverliefd op haar. Gelukkig was het wederzijds en nu zijn ze alweer een tijdje een stel. Ze wonen inmiddels samen en hebben grote plannen.

 

Steffi en Roel willen verbouwen. En nee, niet alleen de zolder of de badkamer. Nee joh. Er moeten ook een eetcafé, een vergaderzaal en een heleboel bed-and-breakfastkamers komen. Zo’n project is natuurlijk de ultieme relatietest.

 

Dat leek een televisieproducent wel een leuk format voor een programma. Maar Steffi denkt er nog even over na. ‘Ik kan me niet voorstellen dat mensen willen kijken naar ons bouwproject. Wij zijn niet zo grappig als de familie Meiland.’

 

Lijkt me een goed plan dat ze er nog even over nadenken. Maar na de overkill op televisie van die hysterisch gillende Martien, zijn de nuchtere Steffi en haar Roel wel een verademing.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit