Benieuwd naar de stad van Johannes Vermeer?

 

Je kunt er een overnachting winnen. Met ontbijt en gezellig voor z’n tweeën.

 

Het Vermeerhuisje staat in Delft: stad van Willem van Oranje, Delfts Blauw, grachten, Oude en Nieuwe Kerk en natuurlijk ook de stad van Johannes Vermeer. Dit arbeidershuis van rond 1900 is één grote ode aan Johannes Vermeer. Helaas niet in de zin van authentieke kunst van de meester, maar wel in de zin van werk met een (vette) knipoog.

 

Het huisje is ook op en top comfortabel en uitermate sfeer- en liefdevol ingericht als bed&breakfast voor twee personen. Met op de begane grond een woonkamer met aparte eethoek, een semi-open keuken met alle mogelijke apparatuur en een toilet. De eerste verdieping is bereikbaar via een steile trap, die mogelijk niet geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit. Eenmaal boven wacht daar een slaapkamer met tweepersoonsbed, de badkamer met douche en toilet en een ruimte met een wasmachine en droger. En voor mooie dagen is er ook nog eens een zonnige tuin op het zuidwesten!

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting voor z’n tweeën, met ontbijt.

Veel plezier alvast!

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies.

 

WINNEN?

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans