Nog meer The Notebook

 

Als er één film is waar elke vrouw bij wegsmelt is het wel The Notebook. Voor al deze vrouwen heb ik erg leuk nieuws.

 

 

Zwijmelend zit ik op de bank. Wanneer ik de playknop op mijn afstandsbediening indruk ben ik even niet meer aanspreekbaar. Mijn volledige focus is gericht op Allie en de (erg aantrekkelijke) Noah. Langzaam kom ik weer uit deze roes wanneer Noah en Allie oud en bejaard in een verzorgingstehuis zitten (sorry, ik verklap iets) en daarna het scherm zwart kleurt en de ellenlange aftiteling begint. Wedden dat nog nooit iemand die heeft afgelezen? Dus het liefdesavontuur waar ik de afgelopen anderhalf uur even in op ben gegaan, al voor de tachtigste keer nu denk ik, is weer voorbij. Leuk feitje tussendoor: de kus uit The Notebook won de prijs voor de beste kus. Ik zou die playknop bijna nog een keer willen indrukken. Puur omdat ik stiekem zelf Allie zou willen zijn.

 

Geen verrassing dat ik vanmorgen bijna van mijn bureaustoel viel toen ik het volgende nieuwtje voorbij zag flitsen: The Notebook wordt een musical! We kunnen deze romance, na het boek en de film, nu ook in musicalvorm aanschouwen. Ik dacht gelijk: ‘hoe wat waar wanneer, hoe krijg ik dit voor elkaar?’ Nou dan kom ik nu met een lichtelijke desillusie… Zo’n fenomenaal concept kan natuurlijk maar op één plek op deze wereld bewerkstelligd worden: Amerika. Laten wij daar met ons kikkerlandje nou een aardig stukkie vandaag liggen. Je moet er dus een reisje naar Broadway voor over hebben. Ik ga het toch overwegen. Een tripje naar de States stond toch al een tijdje op mijn bucketlist.
 

theaterstoelen

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts