Baileys heeft nu ice pralines

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Baileys heeft nu ice pralines.

 

 

 

Baileys-fans opgelet: laat alles vallen waar je mee bezig bent en spring op je fiets. Baileys heeft zojuist goddelijke ijspralines gelanceerd en die wil je ASAP in huis halen!

 

De wind mag dan wel met macht 10 waaien en de regen om je oren kletteren maar ijs eten doen wij gewoon het hele jaar door. Zéker als dat ook nog eens zo’n lekkere hapklare bol is gevuld met een shotje Baileys.

 

Droomijsjes

De ijspralines zijn een samenwerking met het Belgische adult-only ijsmerk LiQ. Adult-only, want alle ijsjes bevatten namelijk een lekkere scheut likeur. Deze keer dus met een hart van Baileys maar daaromheen vanille-ijs en ondergedompeld in de lekkerste Belgische chocolade voor een knapperige buitenkant. Dat klinkt toch goddelijk? De LiQ x Baileys Ice Pralines zijn vanaf vandaag exclusief te koop bij COOP voor €4,89.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav