OENOBIOL X FRANSKA.NL

 


 

 
 
 
 

Dé truc om die laatste 2 kilo af te vallen

 

Anita: Het is toch raar: die vakantiekilo’s krijg ik er altijd wel af, maar het lukte me maar niet om nog twee best irritante kilo’s kwijt te raken. Tot ik dit op de redactie ontdekte.

 

Je lijf verandert in de overgang, dat weet ik, maar ik wil het gewoon niet. Ik ben nu 54 en ik wil al jaren nét die paar storende kilo’s kwijt. En al die jaren lukt het mij dus al niet om die eraf te krijgen. Nou krijg ik — na mijn zomervakantie, waarin ik weer iets dikker geworden ben — wel die vakantiekilo’s eraf, maar niet die 2 extra kilo die ik al jaren kwijt wil. En zelfs dat ik vorig jaar actiever ben gaan sporten om die paar kilo extra kwijt te raken, hielp niet.

 

Zwembandje

Tja, wanneer ben je te dik? Eigenlijk is dat gewoon iets persoonlijks. Volgens de richtlijnen is iedereen met een BMI onder de 25 prima op gewicht. Mijn BMI is onder de 25, dus officieel is er niks aan de hand. Maar ik zie zelf dat die kilo’s steeds meer om mijn middel blijven hangen, zo’n zwembandje, zeg maar. Als ik een broek draag, zie je daar al een behoorlijke bult in.
En omdat het na de overgang ook moeilijker is om af te vallen, en mijn lichaam langzaam de vorm van een ‘oudere vrouw’ aanneemt (je weet wel, dunne beentjes en een vierkant lijf), ben ik vorig jaar actief begonnen met sporten: juist tegen die paar kilo om mijn middel. En hoewel ik absoluut mooiere armen en benen heb gekregen, kreeg ik die zwemband maar niet weg.

 

Hoe dan?

In diëten geloof ik niet, wel in gezond, ‘normaal’ en verantwoord eten. Maar een glaasje wijn is zo gedronken, en chocola is mijn grote zwakte. Dus… tja…

Kwam er bij Franska.nl op de redactie ineens iets binnen: Oenobiol Boost -400kcal. Ik weet (niet doorvertellen) dat er daar nog iemand zit die haar taille mist, maar die zegt dat ze er geen pillen voor durft te slikken. Nou, je kent mij intussen. Ik ben niet zo bang aangelegd, dus ik ben het gewoon gaan testen. En… het werkt!

 
De truc van dit voedingssupplement is dat het zorgt voor een verhoging van het energieverbruik, waardoor je lichaam meer vet verbrandt, en je tot 400 calorieën extra per dag kunt verbranden. Driemaal per dag neem ik nu al een tijdje voor de maaltijd een capsule in, en verder eet ik zo gezond mogelijk.
Het mooie is, dat ik met dit voedingssupplement ook als vanzelf gezonder ben gaan eten. Ik bedoel eigenlijk dat ik niet anders ben gaan eten, maar ik kan de extra’s makkelijker laten staan. 

Tussen de middag eet ik nu twee boterhammen, en daar heb ik de hele middag genoeg aan. Terwijl ik voorheen om een uur of drie aan koekjes of crackers met chocopasta begon. Ik denk dus dat het voedingssupplement me meteen een voller gevoel geeft.

 


Oenobiol Boost -400kcal €39,90
 

Yes, gelukt!

Ik heb twee zwakke momenten op de dag: aan het eind van de middag snak ik naar een wijntje, en op de late avond heb ik zin in kaas en chips. Voor die momenten is er ook een truc bedacht: de Oenobiol Verminder Tussendoortjes, een soort ‘snoepje’ waardoor je direct een gevuld gevoel krijgt, en ook geen zin meer hebt in eten. Dat schijnt te komen door het johannesbroodpitmeel, en door het gymnema-extract, want dat zorgt voor minder zin in zoetigheid. En je bloedspiegel blijft op peil door het chroom dat erin zit. Ik heb direct een doosje gekocht, maar heb pas twee van die snoepjes op. En ik merk dat het werkt.

 

Nog even over de kuur: de Oenobiol Boost -400kcal is een kuur van drie maanden. Maar na een maand was ik al mijn 2 ‘extra’ kilo kwijt (en die twee hadden er toch bijna tien jaar aangezeten). In Frankrijk is Oenobiol al jaren een van de best beoordeelde voedingssupplementen om een paar kilo kwijt te raken. En dát was voor mij precies het zetje, om juist voor dit merk te kiezen.

 

Oenobiol Verminder Tussendoortjes €19,90

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

Witte balk met bol Anita