De kledingkast van Carice

 

Vintage podium The Next Closet heeft weer een vette vis binnen gehengeld.

 

Vintage podium The Next Closet heeft weer een vette vis binnengehengeld. Na movers en shakers uit modeland Cécile Narinx, Jetteke van Lexmond en Miluska van ’t Lam (ikzelf heb er ook het nodige fijns op mogen zetten) is het nu Carice van Houten die haar ‘afdankertjes’ een tweede leven gunt. Hoewel, afdankertjes, afdankertjes: ‘Ik weet zeker dat als iemand dit Gucci-vestje koopt en het vervolgens post, ik dan denk: dat vestje wil ik hebben.’

 

Ik moet wel zeggen dat er voor iemand met het koopgedrag van Carice nou niet bijzonder veel items in de verkoop waren (ik telde er een slordige elf) dus dat is een beetje een tegenvaller, maar ik hoop dat Carice gauw zelf het een en het ander gaat uploaden op de site want ‘we want more’ was nimmer meer op zijn plaats.

 

We zien veel Gucci – ‘Ik heb wel een kleine Gucci-tik gekregen het afgelopen jaar. Dat had ik niet verwacht.’ – en een prachtig wit pak van Bella Freud. ‘Ik ben er verliefd op, maar met een kind van 3,5 is het niet handig.’

 

De helft van de items is al verkocht, maar er hangt nog prachtige waar tussen van PAUW, Maison Martin Margiela en Gucci natuurlijk dus ik zou zeggen: in 3, 2, 1… GA!

 

En als je er toch bent, gluur dan ook even in mijn winkeltje.

 

Die tas van Dolce bijvoorbeeld, dat wordt je vriend van de zomer.

 

 

Beeld: Lidian van Megen

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach