bizarre dingen die de nanny’s van celebrities moeten doen

 

Natuurlijk, het leven is druk en zwaar en het is een van hot naar her als je een celebrity bent.

 

 

Daar kun je niet altijd een bolle luier of een groene neus bij gebruiken, enter: de celebritynanny. En goddank voor ons laten die nog wel eens iets los over hun werk.

 

1. Iedereen heet ‘Jo’ bij Victoria Beckham

Haar eerste nanny (er zouden er velen volgen) heette ‘Jo’, en om haar kinderen elke keer aan een andere naam te moeten laten wennen, was natuurlijk misdadig en dus heetten alle nanny’s vanaf dat moment Jo. Oké. En oh ja, Victoria vertelt de nanny’s ook graag met wie ze wel en niet mogen praten, want praat je toevallig op een event met een ‘vijand’ van Victoria, dan vlieg je zo de oprijlaan af.

 

2.  Hetzelfde parfum

Er is een celeb die van haar nanny’s eist dat ze meteen ook haar parfum draagt en dezelfde shampoo gebruikt zodat het vertrouwt ruikt voor de kinderen.

 

3.  Knuffelverbod bij Halle Berry

Punt twee zal niet in huize Berry zijn voorgevallen, want die wil juist graag distantie tussen de nanny’s en haar kinderen. Zij hebben zelfs een kus- en knuffelverbod.

 

4.  Blondjesverbod

Voor Jessica Simpson is een blonde nanny geen optie. Haar man zou zich maar eens vergissen.

 

5.  Nooit hetzelfde pakje voor North

North West heeft een digitale organizer die bijhoudt wat ze wanneer heeft gedragen en die voorkomt dat ze, och en wee de hemel sta ons bij, twee keer hetelfde pakje aan zou hebben.

 

6.  Koosjer en geen kranten

Madonna wil dat haar kinderen niet van buitenaf worden beschadigd. Dus koosjer eten, geen suiker, geen toevoegingen, geen kranten, geen tv en geen tijdschriften. Maar de nanny moet wel 24/7 bereikbaar en oproepbaar zijn, dat dan weer wel.

 

7.  Gwen wil een man

Gwen Stefani wil alleen maar mannelijke nanny’s en is het gelukkigst als zij haar kinderen in een superheldpakje van school halen.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach