6 hilarische out of offices die je meteen wilt proberen

 

Goed, ik wilde eigenlijk een stukje schrijven over de ergste out of offices, maar aangezien ik meer leuke out of offices dan stomme vond, draaide ik het voor het gemak maar even om. Daar heb je tenslotte ook veel meer aan, aan leuke dingen. En ze zijn best wel hilarisch.

 

1.     Niets is wat het lijkt

Beste lezer,

 

Terwijl je dit leest, ben ik met vakantie. Ik zou nu moeten zeggen dat ik beperkte toegang tot mijn e-mail heb, en helaas niet in de gelegenheid ben om je mail te beantwoorden. Jij en ik weten allebei dat dit totale onzin is.

 

Ik lig aan het zwembad, vastgeklonken aan mijn telefoon en lees alles meteen. Alleen heb ik mijn partner beloofd om deze vakantie aandacht te hebben voor elkaar. Te praten. Te lezen. Te converseren. Om me heen te kijken. Van dat soort dingen. Heel nieuw allemaal inderdaad. Als je me echt nodig hebt, app me dan even. Dan moet ik wel, snap je. Denk je dat je het ook zonder mij kunt afhandelen met mijn collega, dan vind je haar in CC.

 

Wish me luck,

 

May

 

P.S.: Ll 11-8 ben ik weer in het land der levenden.

 

2.     De out of office-persoon

Hé hoi,

 

Ik ben de Out of Office van May. Ze is weer eens buitengaats, zoals ze het zelf noemt. Ik vind het prima, want ik zat me stierlijk te vervelen de laatste weken. Ik kom namelijk pas in actie als zij in horizontale stand gaat. Wat ik me overigens afvraag hoor, want ze zegt wel dat ze offline is, maar ondertussen. Heus dat al die mails gelezen worden.

 

Anyway, nu ben ik hier om te waken over de inbox. Gaat me volgens mij prima af. Ik ben een soort dirigent en sluis alles naar de juiste luikjes. Dus wil je sales-info, mail dan naar Danielle@amayzine.com, is het redactiegerelateerd, dan kun je het beste Adeline@amayzine.com mailen. En anders gewoon May blijven stalken, dan antwoordt ze heus wel.

 

Wil je weten waar ze nu weer uithangt? Check haar www.instagram.com/maybrittmobach en je hebt geen medelijden.

 

Tot over een halfjaartje weer,

 

De out of office van May

 

3.     Gebruik emoticons

vrouwtje + mannetje + kind + kind + Kind + hond

–       laptops –wifi – bureau – deadlines

= eiland + palmboom + cocktail

landend vliegtuigje en retourdatum en klaar ben je.

 

 

4.     De robot

May is weg met vakantie. E-mailverkeer tijdens deze periode is niet stabiel, wel vluchtig. Als ze terugkomt, handelt ze haar mail niet nauwkeurig af. Ze kan zomaar jouw bericht over het hoofd zien in de berg berichten die ze ontvangt. Vergeef haar maar, ze kan er niets aan doen. Creatieven zijn chaotisch en de mens is sowieso zwak. Dit bericht is niet geschreven door een mens maar door een robot. Wij zijn niet zwak en chaotisch en op een dag regeren wij het hele universum. Oh ja, op 11-8 is ze weer terug. Bereid je er maar vast op voor.

 

5.     Of deze

Ik ben in Thailand tot 8 augustus, dus e-mails kunnen niet op tijd aankomen en/of gelezen worden. Je weet wel, door de kromming van de aarde en de stand van de zon. Kan ik verder ook niets aan doen. Tot dan, May

 

6.     De eerlijke

Kopieer een screenshot van de weersverwachting van waar je naartoe gaat. Vooral leuk als het daar regent.

 

Hé hoi, ik ben tot 8-8 met vakantie. Zoals je ziet, verheug ik me er bijzonder op. Het ziet er naar uit dat ik alle tijd heb om wel terug te mailen, mits de satellieten niet zijn weggewaaid. Voor de zekerheid sluis ik je door naar mijn collega. En als het kan wachten, pak ik het na thuiskomst weer op. Enne, mocht je vandaag niets te doen hebben; heb een momentje medelijden met me. Dat doet me goed, May

 

Je snapt, ik broed nu op een verse out of office voor wanneer ik met vakantie ben.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach