Wat een gezellig tentje!

 

Tamara: Ga je kamperen en zoek je nog sfeer? Met deze 5 attributen gaat dat absoluut lukken. 

 

 

Lichtslinger

Met goede buitenverlichting kun je tot in de late uurtjes lekker buiten zitten. Hang bijvoorbeeld lampionnen op aan slingers, brand kaarsjes in kleurige houders of maak gebruik van windlichten. Een snoer met gloeilampen zoals hieronder is natuurlijk helemaal top! En zo weer opgeruimd.

Lichtslinger €30,90 Lampen 24

 

 

Servies

Wie dacht dat plastic servies altijd saai is heeft het mis: er zijn nu de leukste en kleurrijkste exemplaren en die zijn ook nog eens helemaal niet duur, vanaf €4,20 Rice.

 

 

Vloerkleed

Plastic vloerkleden zijn niet alleen waterbestendig, maar je kunt ze ook makkelijk opvouwen. Helemaal geen gek idee als je in Nederland kampeert… vanaf €12,95 Plastic Vloerkleden.

 

 

BBQ emmer

Makkelijk mee te nemen, eenvoudig schoon te maken en ook nog eens gezellig kleurrijk, van deze BBQ-emmer word je toch vanzelf vrolijk! BBQ €5 Lidl

 

 

Windscherm

Een windscherm is niet alleen handig op het strand maar ook op de camping. Voor wat meer privacy. Windscherm Badminton is te koop bij Weltevree.

 

 

Nog geen camping gevonden? Maartje schreef over de meest unieke camping van Nederland.

 

 

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

 

Homepage sfeerbeeld: Ikea
Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter