Woensdag Windag

Ik mag een heerlijk retreat-weekend voor twee weggeven. Ter waarde van 790 euro. Wil jij met je vriendin, zus, moeder of dochter?

 

Er zijn twee plaatsen gereserveerd voor Franska.nl voor een ‘Senses weekend-retreat’ in Zeeland. Nou kan ik natuurlijk zelf gaan met een vriendin, maar lezers gaan bij mij altijd voor. Dus, wil jij met een zus, vriendin, moeder of dochter dit weekend beleven? Het is van 9  t/m 11 november. Kost 395,- euro per persoon, dus het is niet mis, wat ik zomaar gratis weg mag geven.

 

Wat het inhoudt?

 

Ik neem het gewoon even over van de website van Nibbana Retreats, want ik ben er zelf nog niet geweest, dus ik kan er niet veel meer over vertellen dan zij zelf:

 

Op een geweldige plek helemaal tot rust komen? Lichaam en geest ontspannen en even weg van de alledaagse hectiek?

 

 

 

De prachtige locatie Frankrijk Noord in het Zeeuwse Westkapelle. Stilte zet al uw zintuigen op scherp en tijdens dit weekend staat het zintuig horen dan ook centraal. We gaan genieten van culinaire maaltijden, de natuur, zee en strand door de stiltewandelingen. De zachte vloeiende bewegingen van de Dru Yoga, de meditatie op livemuziek, en de bewustzijnsworkshop gaan ons nieuwe inzichten geven. En dan heeft u ook nog tijd voor uzelf om de mooie pittoreske plaatsjes te bezoeken.

 

 

 

 

 

Gun jezelf een dag met meditatie, yoga, live muziek, culinair ontdekken en bewustzijn van jouw IK.

 

Je kunt natuurlijk ook zelf even op de website verder kijken

 

 

En? Wil je winnen?

 

Check dan eerst even of jullie die data vrij kunnen houden. En verder weet je misschien wel wat je te doen staat, haha. Even onder het artikel op m’n Facebook-pagina reageren. Of (als je geen Facebook  hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Volgende week worden de winnaars bekendgemaakt.

 

Heel veel succes!

 

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs

Franska