Woensdag windag

 

Dit is er weer zo eentje die ik zelf wil winnen. Want zoiets heb ik regelmatig heel hard nodig.

 

Malle afwijking misschien, maar als ik mensen uitnodig is het nooit voor thee, koffie of een borrel. Het is altijd meteen een etentje. Desnoods een lunch. Liever een late lunch. Dat ‘late’ betekent in mijn optiek dat er meer gegeten mag worden. Want tja… als koken je hobby is, kun je je weer eens lekker uitleven.

 

Ik zit altijd met de toetjes. Heb een paar succesnummers, die op een gegeven moment door iedereen wel geproefd zijn. Dus er is nieuwe inspiratie nodig. Anders blijft het altijd citroentaart of chocomousse.

 

Laat het verrukkelijke tijdschrift Delicious nou hun favorieten hebben verzameld en zo honderdtweeëndertig zoetrecepten (niet alleen toetjes trouwens) in hun nieuwe boek hebben gezet: Delicious – Hét Zoetboek! We hebben er laatst al een lekker recept uit geplaatst En van dat boek mag ik er vijf weggeven. Dus als je net als ik wel wat verrukkelijke inspiratie kunt gebruiken voor zoet lekkers… doe mee! Ga naar m’n Facebookpagina (Franska.nl) en laat de reden achter waarom jij dit boek wilt winnen. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je ook mailen naar winnen@franska.nl.

 

Succes!

 

Door: Franska