Franska’s feest festival

 

Mooier worden terwijl je slaapt, wie wil dat nou niet? Dit nieuw nachtmasker gaat aan het werk als jij lekker ligt te slapen en je huid in de ontspanmodus is. Het masker geeft een extra boost aan de huidvernieuwing.

 

Schoonmaken is stap 1

Je gezicht goed schoonmaken voor je gaat slapen is natuurlijk belangrijk. Maar wil je ook dat de rimpels en fijne lijntjes verminderen en je huid weer steviger aanvoelt, dan is dit nachtmasker misschien wel de oplossing. Het masker is al getest door heel veel vrouwen en 81% zegt dat hun huid steviger aanvoelt.

 

De gouden uren

De truc van dit masker is dat het de huid op het juiste moment precies datgene geeft wat nodig is voor het optimaal herstellen en verstevigen van de huid in de nachtelijke uren. In het masker zitten anti-verouderingsingrediënten zoals hyaluronzuur, peptides en vitamine B3. Het masker is eigenlijk een nachtcrème en nachtmasker in één, en in de ochtend spoel je het makkelijk weer af.

 

Je huid voelt direct zacht en vol aan

Ik gebruik het masker zelf al een paar weken 2 à 3 x per week. Het fijne van dit masker is dat het voelt als een heel luchtige crème en direct intrekt in de huid. Je blijft dus niet met je wang aan het kussensloop kleven. De crème ruikt heerlijk en ik vind ook dat mijn huid wat steviger aanvoelt. Doordat mijn huid zo goed gehydrateerd wordt heb ik in de ochtend minder dagcrème nodig.

Ik heb van nature een vrij droge huid, door het masker heb ik nu al een zachte en soepele huid gekregen en het lijkt inderdaad of de rimpels iets zachter worden.

 

Tip

Behalve voor mijn gezicht gebruik ik dit masker ook voor mijn hals en decolleté, want juist nu ik wat ouder ben, kan ik daar ook wel een wat steviger huid gebruiken.

 

 

Zelf proberen?

Vijf keer kans! Doe mee met onze winactie en maak kans op dit Regenerist nachtmasker van Olaz ter waarde van € 34,99.

 

Zo maak je kans

Ga gewoon naar de Facebook-pagina van Franska.nl en laat een berichtje achter onder dit artikel. Geen Facebook? Dan even een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via de mail zijn binnengekomen krijgen natuurlijk via mail bericht, als ze winnen.

 

Door: Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.