Franska’s Feest Festival

 

Van je hoempa-hoempa-hoempa teteretèèè. Ben ik weer. Alweer iets te winnen. Drie keer kans!

 

Feest! Dus het is hier niet een ‘gewone’ Woensdag Windag vandaag, maar een feest-festival van cadeaus. Ben er al weken mee bezig. Had je het al in de gaten? En doe je mee? Komt ie: cadeau twee.

 

Je hebt föhns en föhns. En hier heb ik er dus eentje (Wat zeg ik? Drie!) te pakken die echt top is. Niet zomaar zo’n tralala-hatseflats-föhntje waar je uren mee staat te blazen, zo’n ding dat je wel eens in een hotel vindt, nee een super-haardroger. De professionele SOLIS Fast Dry Red. Met drie warmtestanden, twee snelheden en een koude-lucht knop. Je kunt volgens mij zomaar je eigen hairstylist worden met dit apparaat. Made in Zwitserland. En met een winkelwaarde van € 89,90. Kijk. Ik bedoel maar.

 

Hij is geschikt voor alle typen haar. Zoals ze het zelf zeggen: ‘door de ionentechnologie, keramische toermalijn wordt de hitte gelijkmatig verdeeld en uw haar omhuld met ionen’. Kijk, zoveel verstand heb ik er nou ook weer niet van. Zij gelukkig wel. Je haar is snel droog, wordt gladder en krijgt meer glans. Dat snap ik dan weer wel. Mooi toch?

 

Die wil je zeker wel winnen?

Als je kans wilt maken ga je naar m’n Facebook-pagina en laat je een leuk kort berichtje achter onder dit artikel.  Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je altijd nog een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via mail winnen krijgen via de mail bericht.

 

 

Door: Franska