Franska’s Feest festival

 

Je bent maar een keer jarig (per jaar). Dus vandaag zijn er extra veel woensdagse cadeaus en zijn ze vooral ook extra mooi. Kijk bijvoorbeeld maar eens hiernaar.

 

Niet zomaar een woensdag windag vandaag, maar een grote lange feestdag vol cadeaus. En ik begin maar meteen met een super-de lux-leuke. Gewoon trots dat ik dit heb kunnen regelen.  

 

De redactie van Franska.nl zit in Amsterdam, dus eigenlijk zou ik Amsterdam net zo moeten zien als alle andere steden waar ik gewerkt heb. Gewoon als ‘daily business’. Op een gegeven moment valt het je niet meer op dat het zo leuk is, want ja, als je er elke dag komt… Zo niet met Amsterdam. Ik boek, als er een aanleiding is, heel graag een nachtje voor z’n tweeën in deze pracht-stad en neem dan eindelijk eens lekker de tijd om rond te kijken en rustig te genieten. En natuurlijk om heel lekker uit eten te gaan ‘s avonds. (En tussen de middag, haha). 

 

Nou, misschien kun jij dat straks ook, want ik mag een overnachting voor twee personen met ontbijtbuffet en gratis fietsverhuur weggeven. En niet zomaar ergens. In het prachtige en onlangs helemaal gerenoveerde Arena Hotel. Het hotel ligt aan de rand van het Amsterdamse centrum, is gevestigd in een 19e-eeuws monumentaal pand. Door de renovatie zie je in het gebouw een combinatie van de oude karakteristieke eigenschappen en moderne elementen. En zoals ze zelf zeggen: ‘Het is een de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt’. Geweldig toch?

 

Wil je dit winnen?

Als je kans wilt maken ga je naar m’n Facebook-pagina en laat je een berichtje achter onder dit artikel.  Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je altijd nog een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degene die via mail winnen krijgen via de mail bericht. En de winnaar krijgt na de verloting een voucher doorgemaild met een unieke code. Hiermee kun je dan reserveren. Oei. Ik wil zelf wel. Gelukkig voor jou ben ik veel te eerlijk  ;-)

 

 

Door: Franska