Deze week verloten we een nachtje bij De Heeren van Tuil

Met z’n tweeën een nachtje naar de Betuwe? De Heeren van Tuil zijn er klaar voor!

 

 

 

De Heeren van Tuil, dat zijn Willem Bleuland van Oordt en Joost Jan Stolker. Samen de trotse eigenaren van monumentale boerderij De Lindenhof die in 1720 werd gebouwd in het Betuwse Tuil. Onder hun regie werd de hoeve van weleer tot in de puntjes, doch met respect voor het verleden gerestaureerd. Daarbij realiseerden zij ook een unieke bed & breakfast met drie al even unieke B&B-kamers.

 

 

Als gast van De Heeren kun je ervan op aan ongekend in de watten te worden gelegd. Dat betekent slapen op de heerlijkste bedden van Nederland, iedere morgen subliem ontbijten, tot rust komen in de landelijke stilte met niets dan het gefluit van vogels op de achtergrond, relaxen in de boomgaard en voor wie dat wil een goed glas binnen handbereik. Bij de Nespresso-machine op je kamer hoort overigens een gastvrije hoeveelheid cups en daarnaast heeft ook elke kamer een luxe badkamer en een zitje, schrijftafel en eigen entree voor optimale privacy.

 

Mocht het er al van komen om tijdens je verblijf bij De Heeren de deur uit te gaan: de omgeving is landelijk en zowel Zaltbommel en Den Bosch als Geldermalsen en Utrecht zijn vlot bereikbaar. En tot slot: een oplaadpunt voor je elektrische auto is aanwezig.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Heeren van Tuil, telefoon 0418 592304.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.
 

 

  

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.