Deze week kun je bij Franska.nl een nachtje op een landgoed in het Groene Hart winnen!

Met z’n tweetjes gratis een nachtje naar het grootste historische landgoed in de Randstad? Wie wil dat nou niet?

 

Jaap en Karin mijmerden heel wat af voordat ze op hun droomplek belandden. Zo mijmerden ze over wonen in het groen, over een duurzame levensstijl en zelf hun groenten verbouwen, over de rust van het bos en een vroege ochtendwandeling in de natuur. En alsof dat nog niet genoeg zou zijn droomden ze ook nog eens van de nabijheid van een stad. Toegegeven: het was even zoeken, maar op Landgoed Logies Louisehoeve kwamen alle dromen uit.

 

 

De boerderij waarin ze neerstreken stamt uit 1602 en is onderdeel van Landgoed Linschoten dat 450 hectare telt. Dit grootste historische landgoed binnen de Randstad ligt prachtig verscholen in een van de drukste regio’s van ons land. De weg ernaartoe echter, kronkelt door een stil landschap van smalle paden, waterstromen, bossen en weilanden. Het contrast met de drukte verderop is dan ook enorm. Want in de buurt liggen vestingsteden als Oudewater, IJsselstein en Montfoort, terwijl het centrum van de Utrecht en Gouda slechts een kwartiertje rijden zijn.

 

 

 

 

 

De voormalige veestal en het kaashuis van hun oude hoeve bieden tegenwoordig onderdak aan comfortabele gastenverblijven. Er is een heerlijk vakantiehuis voor vier personen en er zijn vier appartementen. Stuk voor stuk hartstikke sfeervol en hartstikke luxe!

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Landgoed Logies Louisehoeve, telefoon 06 53710373.

 

WINNEN?

 

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.