Gek op Gelderse kastelen? Er valt weer wat te winnen!

Twee personen, één overnachting, twee ontbijtjes? Kun je winnen! Midden in de Gelderse natuur en omgeven door kastelen.

 

Het westen werd voor hen te hectisch en daarom werd het Gelderland. Niet zomaar Gelderland, maar de Achterhoek – Vorden om precies te zijn. Want daar stond een oude boerenhoeve en daarin zou hun B&B komen. Ze hadden een eeuwenoude basis van natuurlijke materialen in gedachte. Maar dan wel zorgvuldig gecombineerd met hedendaagse luxe. Aldus geschiedde. ’t Olthuys mag gerust een droom van een B&B heten. Temeer omdat deze gerund wordt door Gijs van den Biggelaar die niet alleen een uitstekend gastheer is, maar ook met plezier voor zijn gasten kookt.

 

 

Wie er naartoe gaat kan kiezen uit twee zalige kamers die uitzien over de weilanden, de akkers en het bos. Beide kamers hebben zowel een bad, (stort)douche als separaat toilet. Ook is er op elke kamer een bedstede met stapelbed, zodat ook ouders met kinderen hier perfect uit de voeten kunnen. Beneden op de voormalige deel wordt het ontbijt bereid en genoten – of een driegangendiner. Bij de haard kan worden gelezen en gelummeld en in de zomer is er de tuin die omgeven is door natuur.

 

 

 

‘t Olthuys ligt in het buitengebied van Vorden in de driehoek Lochem-Vorden-Zutphen, direct grenzend aan natuurgebied ’t Grote Veld. De omgeving is bos- en kastelenrijk en Lochem, Zutphen en Deventer wachten op maximaal op vijftien kilometer.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij ‘t Olthuys , telefoon 0575 559590.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.