Creatief in de kroeg

Met een drankje binnen handbereik is het wel heel gezellig creatief doen!

 

 

 

In twee uur een echte kunstschilder worden? Het kan. Zelfs zonder ervaring. Laat de creabea in je los en ga eens schilderen in het café. Ervaring is totaal niet nodig en je voelt je na afloop meteen de nieuwe Rembrandt of Picasso. Superleuk natuurlijk

 

Dikke Dames of Soul Sisters?

 

Denken dat je niet kunt schilderen, maar toch een schilderij maken dat precies lijkt op het voorbeeld? Het kan echt. De kunstenaar laat je tijdens een schilderworkshop in twee uur een heus topstuk creëren. Worden het de Dikke Dames of de Soul Sisters? Schilder je liever Zotte Zebra’s of de Mona Lisa? ArtPub geeft workshops met verschillende schilderthema’s, die in diverse kroegen door heel Nederland gegeven worden.

 

 

Kleurrijke kunststukjes

 

In het café staan alle benodigdheden voor je klaar: schildersezel, doeken, verfkwasten en verf. Jij hoeft alleen maar ‘creatief met verf’ te zijn. Iedereen schildert tijdens de workshop hetzelfde schilderij, waarbij de techniek stap voor stap wordt uitgelegd.  Het is gewoon een kwestie van: ‘niet nadenken, maar nadoen’. Naarmate de workshop vordert, gaat het schilderij echt lijken op het voorbeeld, gegarandeerd. Dat wordt straks een zelfgemaakt en kleurrijk kunststukje aan de muur! En mocht je het schilderij toch niet af hebben gekregen, dan kun je het thuis gewoon afmaken, verf en kwasten zijn overal te koop.

 

Wordt het een schilderij, beeldje of rieten tas?

 

Liever een andere creatieve workshop volgen? Een Dikke Dame-beeldje beschilderen of Ibiza (rieten)tas versieren kan ook. Kijk Bij ArtPub voor de verschillende schilderthema’s en andere workshops.

10 % korting voor Franska.nl-lezers met kortingscode: Franska

 

 

Reserveer hier t/m 14 mei 2018 je tickets en je krijgt 10% korting op alle workshops uit de ArtPub-agenda, óók op de tickets met vroegboekkorting vanaf € 29,50.

 
Hoe werkt het:

  • Ga naar de website en kies een workshop
  • Nodig vriendinnen uit
  • Selecteer het aantal kaartjes dat je wilt kopen
  • Vul je gegevens in en ga door naar betalingsmogelijkheden
  • Voer de kortingscode Franska in en betaal met iDeal
     

10% korting wordt berekend over het totale factuurbedrag. De kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes gebruikt worden en is niet geldig voor een groeps- of bedrijfsuitje

 

 

Door Anneke Jansema,

Personal Travel Agent bij The Travel Company