Popcorn & hondenbrokjes

Op 22 april om 11:00 uur rolt de rode loper uit voor jou en je hond voor de voorpremière van ‘Isle of Dogs’ 

 

De Rotterdamse bioscoop LantarenVenster is niet de eerste die besluit om voor deze speciale première baasjes en hun hondjes samen uit te nodigen. Over heel de wereld doen bioscopen de deuren open om onze trouwe viervoeters binnen te laten voor deze zeer bijzondere ervaring. 

 

Voor de honden zal er niks aan ontbreken. Zo meldt de bioscoop dat er waterbakken, hondensnacks en zelfs poepzakjes aanwezig zullen zijn. Voor de baasjes is er een lekker ontbijtje te koop. En na de voorstelling kun je zelfs met je hond een rondje lopen over de Rotterdamse pier naast de bioscoop. 

 

Ik vraag me dus héél erg af hoe deze voorstelling eraan toe zal gaan. Kan iemand als-je-blieft een filmpje voor me maken als ie in de zaal zit straks? En ik ben zo benieuwd of de honden netjes meekijken of meer geïnteresseerd zijn in het besnuffelen van het hondje naast ze? Hoeveel poepzakjes zullen er wel niet doorheen gaan – en mogen de dieren hun behoefte gewoon op de grond van de bioscoopzaal doen onder voorwaarde dat het baasje het daarna wel goed opruimt?

 

 

Zoveel vragen, zo weinig antwoorden… Dus, ga jij er na het lezen hiervan naartoe? Of ken je iemand die al geweest is ergens? Dan wil ik foto’s, bewijs, en verhalen. Ik ben zooo benieuwd. Laat het me weten, okay? Tickets koop je trouwens hier.

 

Wil je toch even de trailer zien voordat je kaartjes koopt, kijk hier maar even:

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam

 

beeld: Edward