Het Penisboek

Een boek met alle antwoorden die iedereen stiekem al had willen weten.

 

Nou hier is die dan dames, het Penisboek. Alles wat je altijd al had willen vragen, maar misschien nooit durfde. En nu kun je het gewoon even achter je computer bestellen, ligt het vervolgens in je brievenbus en heb je al je antwoorden voor je op tafel liggen. Daar worden we blij van. En het is al een keiharde (ja, keiharde) bestseller! Dat kan alleen maar iets goeds betekenen…

 

Aaron Spits, een Amerikaanse uroloog, geeft ons op humoristische manier antwoord op de vragen die we misschien nooit durfden stellen. Hoe werkt dat ding van mannen nou eigenlijk? Hoe krijgen ze een erectie bijvoorbeeld? Wat is een orgasme en wat gebeurt er dan? Waarom is de één groot en de ander klein? Heeft pornografie invloed op het libido van de man? Een hele waslijst. Genoeg om een avondje zoet mee te zijn dus. 

 

In de Verenigde Staten is Aaron Spitz een bekend uroloog. Hij is onder andere bij Dr. Phil te gast geweest en treedt regelmatig op in het tv-programma The Doctors. Een echte kenner die Aaron.

 

Het boek ligt vanaf 21 juni in de winkels, voor slechts 19,99 euro. Nou, best een goed prijsje, niet waar? Hup, 21 juni allemaal dit boek scoren dus!

 

 

Want wat vind jij? Zo’n ‘keiharde ‘bestseller willen we toch allemaal in onze boekenkast hebben staan? Of op ons nachtkastje natuurlijk.

 

Door: Danique ten Boer

beeld: fotograaf © Natalie Moser