Coole oom

Prins Harry koopt een cadeau van 8500 euro voor zijn neefje.

 

 

Prins Harry is dol op zijn nichtje en zijn twee neefjes. En George, Charlotte en Louis hebben maar wat geluk met zo’n coole oom.

 

Harry is namelijk de beroerdste niet als het gaat om cadeaus. Hij heeft zijn pasgeboren en jongste neefje Louis een boekje van Winnie the Poeh gegeven dat 8500 euro kost. Dit ter ere van de doop van het jongetje. Waarom is dat boek zo duur? Het gaat om de eerste editie van het wereldberoemde verhaal. Harry wil een bijzondere bibliotheek maken voor zijn neefjes en nichtje.

 

De roodharige prins doet dat om zijn moeder te herdenken. Zijn mooiste herinneringen aan zijn moeder zijn die waarin hij door haar werd voorgelezen in bed. Harry: “Ze hield ontzettend van klassieke kinderboeken, wat mij op het idee bracht om een verzameling aan te leggen voor prins George, prinses Charlotte en prins Louis. De bedoeling is dat het eerste drukken van de boekjes zijn.” 

 

Harry was pas twaalf jaar oud toen zijn moeder, prinses Diana, in 1997 overleed door een auto-ongeluk. Harry’s oudere broer, prins William, was op de sterfdag van zijn moeder vijftien jaar.

 

Door Redactie Franska.nl