Prinses Beatrix heeft sjans

Toch blijft ze een beetje koningin, voor ons. Dat was ze zó lang, dat we dat nog altijd koesteren.

 

Toch blijft ze een beetje koningin, voor ons. Dat was ze zó lang, dat we dat nog altijd koesteren. Maar prinses Beatrix lijkt qua gedrag al helemaal geen dag ouder te worden. 

 

Ze sjanst er namelijk nog lekker op los. Zo is ze met pensioen, maar toch ook weer niet helemaal. Als ze nog ergens echt blij van wordt, dan is ze erbij. Zo ging ze onlangs naar de laatste reünie van de zogenoemde Engelandvaarders. De leden zijn allemaal 90 jaar of ouder, maar Beatrix kent ze allemaal goed, van vroeger. Ze was daarom in De Zwaluwenberg, tot 1976 het hoofdkwartier van Beatrix’ vader.

 

En, wat zien we nou toch? Onze prinses had zelfs een beetje sjans. En wel Rudi Hemmes, voorzitter van het in 1969 opgerichte genootschap van Engelandvaarders. Hoe schattig. Ze krijgt zomaar een handkus van deze man én dat ze lol hebben samen, is duidelijk te zien aan alle foto’s waarop ze samen lachen. Nou, we vinden het maar wat leuk voor haar, of het nu serieus is of gewoon voor de lol. Want voor een beetje flirten ben je immers nooit te oud, toch? 

 

 

 

Door redactie Franska.nl