Prinses Alexia is beroemd in het buitenland 

Volgens Duitse media wordt ze de ‘nieuwe koninklijke superster’. 

 

Gezellig koninklijk nieuws. Opeens wordt er over de grens uitgebreid gepraat over onze middelste prinses, Alexia. Volgens Duitse media wordt ze de ‘nieuwe koninklijke superster’. 

 

Onze prinsessen zijn nu elf, dertien en veertien jaar. Alexia valt op bij de buitenlandse pers en dat is maar al te leuk om te horen. Ze heeft iets unieks, iets wat haar anders maakt dan anderen. “Ze kijkt stralend in de camera en wiegt zelfs even guitig met haar heup. Dat iedereen toekijkt lijkt de knappe roodharige allerminst te storen. Heerlijk. Dit is de volgende koninklijke superster”, aldus Duitse media. Mooie complimenten.

 

Dat ze in Duitsland de nodige aandacht krijgt, verbaast moeder Máxima niet. Haar middelste kind is namelijk iemand die altijd in is voor wat extra aandacht en die graag in de spotlights staat. Als ze lacht dan doet ze dat overdreven, als ze huilt doet ze dat ook met een beetje bijzondere allure. Ze vindt voor de camera staan allesbehalve eng en ze zou ook graag meedoen aan een show als The Voice Kids. Een zingende prinses? Dat mag best van haar vader, Willem-Alexander. Hij vraagt zich alleen wel af: ‘Krijgt zij een eerlijke behandeling?’ Tja, dat is moeilijk te zeggen.

 

Maar als ze besluit mee te doen aan een zangprogramma, dan zijn wij fan. En dan gaat het hele land kijken. En wie weet onze oosterburen ook wel…

 

Door: Redactie Franska.nl

Bron: LINDAnieuws