Arme Linda en Noa

Ineens vindt iedereen er wat van, dat een moeder een huis in Amsterdam koopt voor haar dochter.

 

Die arme Noa. Ze is plotseling de talk of the town. Voor het geval je het hebt gemist; iedereen heeft het over haar moeder Linda de Mol, die voor haar 18-jarige meisje een appartement in Amsterdam heeft gekocht dat bijna negen ton kost.

 

Nee. Noa gaat op kamers en kan in het appartement gewoon met een vriendin of meerdere vriendinnen wonen als ze wil. Daarnaast is de 18-jarige Noa voor een derde eigenaar van het pand, dat bestaat uit vier kamers, twee balkons en een patio. Het grenst aan de gezelligste volkswijk van Amsterdam: de Jordaan. Eerder was er ook al ophef over zoon Julian (21), die in 2016 al naar de grote stad verhuisde. Moeder Linda kocht toen een pand van 950.000 euro voor hem.

 

Sorry, maar oké. Laten we even… Er kopen toch zoveel ouders een huis voor hun kroost in een grote stad? Of zijn wij gek? Niet om ze te verwennen, maar omdat het een goede investering is. Ook omdat het een manier is om belastingvrij een groot bedrag aan je kinderen te kunnen schenken. Is dat dan zo ontzettend gek dat Linda dit ook doet, die zelf keihard voor haar carrière en haar succes werkt? Die amper vakantie heeft maar áltijd druk bezig is met televisieklussen en haar eigen magazine? Come on. Dit is een vakvrouw. Een voorbeeld voor velen. En als je hard werkt, mag je met je geld doen wat je zelf wilt.

 

Aan al die mensen die er wat van vinden: laat het gewoon en gun het deze familie. Wij doen dat in ieder geval. Geniet van je studententijd, lieve Noa. En lees alsjeblieft al die stomme nieuwsberichten niet.