Woensdag windag

Wow, die wil je vast wel hebben. Want niet alleen superhandig, ook nog eens mooi. Tadaaa…

 

Normaal is het, als je van huis gaat denk je wel eens ‘beter méé, dan óm verlegen’, maar deze wil je gewoon mee, alleen al omdat ie er zo leuk uitziet. Wedden dat mensen je moeten waarschuwen dat het al gestopt is met regenen? Gewoon omdat je hem helemaal niet meer uit wil. En waarschijnlijk niet eens voelt dat je hem aan hebt. Zo’n regenjas dus. Hartstikke blits ook nog eens om te zien.

 

Ik heb het over de Regatta Bayeur, een heel tof jack, met een Isotex 5000 technologie (klinkt net alsof ik er verstand van heb hè?) waardoor hij waterdicht is en ook nog ademt. Dus hij wordt alleen aan de buitenkant nat, wel zo fijn. Uiteraard is alles verstelbaar qua capuchon en manchetten en hij heeft een binnenzak. Kom ik trouwens meestal pas achter als ik een jas al een jaar of vijf heb, vandaar dat ik het maar even vertel. Oh ja, hij kost in de winkel €84,95. Voor meer info kun je eventueel hier kijken:

 

Wil je winnen?

 

Plaats dan een leuk berichtje op onze facebook-pagina onder het bericht over deze win-actie. Volgende week woensdag maak ik daar de  twee winnaars bekend. De jassen gaan van Small tot XL. Dus als je daaronder of boven zit…helaas…

Geen Facebook? Dan even een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Veel succes!

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs