Getsie, getsie, getsie

Wat vind ik dit vies. Mag deze reclame alsjeblieft weg?

 

 Ik heb het niet vaak, maar soms is er een reclame waar ik me ontzettend aan erger. Een tijdje geleden zag ik er eentje regelmatig voorbij komen en ik was al blij dat ‘ie verdwenen was. Blijkbaar had ik even niet goed opgelet, want ineens zag ik hem van de week weer.

 

Ik vraag me wel eens af of zo’n bureau, dat zoiets bedenkt, misschien van negen tot vijf werkt, dan om een uur of vier nog even een brainstorm doet en gewoon maar een idee kiest omdat het vijf uur is en iedereen naar huis wil. Verbazingwekkend, dat er niemand zegt: ‘jongens, we moeten morgen even verder denken, want dit is drie keer niks’. Sowieso merkwaardig, dat je per se zou moeten kiezen uit de vijfendertig ideeën die je hebt. Het kan toch gewoon zijn dat ze alle vijfendertig niet goed zijn?

 

En dan is die reclame waar ik vol afgrijzen naar zit te kijken er ook nog eens eentje, waarvan ik nog steeds niet weet van welk merk ‘ie is. Dus daar slaan ze ook nog eens de plank volledig mis. Er staat iemand met een rauwe kippenpoot met vel eraan over een babystoel, een aanrecht en een tafel te wrijven. Getsie de getsie. Hou op, ga weg, doe niet.

 

 

Beste mensen van het merk waarvan deze reclame is, mag ‘ie alsjeblieft van de buis?

 

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs

Franska