Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

 

Waterman

Trek je even terug. De afgelopen weken zijn erg druk en slopend geweest. Hoewel je een gezelligheidsdier bent, heb je toch eens in de zoveel tijd rust nodig. Gun het jezelf, want voor je het weet ben je voor de volle honderd procent prikkelbaar.

 

Vissen

Dwaal je deze week een beetje af? Let je niet goed op? En komen dingen niet helemaal binnen? Dit kan de besten overkomen. Zorg goed voor jezelf en doe jezelf niet tekort.

 

Ram

Ga deze week eens langs bij een vriend(in) in nood. Jouw energie helpt hem of haar er weer bovenop. Het is een klein gebaar, maar met zoveel effect. Je hebt meer kracht in je dan je denkt.

 

Stier

Op je werk gaat het misschien niet helemaal hoe je wilt dat het gaat, maar dat is oké. En nee stier, wees maar niet bang. Je hoeft zeker niet op te geven. In tegendeel zelfs. Met tegenzin ga jij toch voor het beste resultaat. Starting today.

 

Tweelingen

Deze week staat je een verrassing te wachten. Ja, je leest het goed: een ver-ras-sing. Hoewel je liever op alles voorbereid bent, zal deze best meevallen. Je zal zelfs blij zijn dat dit je overkomt.

 

Kreeft

Een echte deadline-werker ben je, dat bewijst deze week maar weer eens. Je kan dat last-minute gehaast van jezelf niet uitstaan, maar wees maar gerust, al het gestress van deze week wordt beloond.

 

Leeuw

Deze week kan het zomaar eens gebeuren dat jouw mening niet helemaal in de smaak valt. Toch kan je het niet laten om ergens wat van te zeggen. Normaal gesproken kom je er altijd wel mee weg, maar Leeuw, ook jij moet eens wat vaker op je woorden gaan letten. Je behoudt niet eeuwig een gunfactor.

 

Maagd

Het is oké om je emoties te laten zien. Juist deze week heb je het nodig, zodat je eind deze week weer een frisse start kan maken. Een uitbarsting zal deze week dus in jouw voordeel werken.

 

Weegschaal

Dat je iedereen een eerlijke kans geeft, is wel duidelijk. Maar dat anderen niet zo open-minded hierin staan, kan je nogal irriteren. Onrechtvaardigheid is dan ook iets wat je niet kan uitstaan. Probeer het deze week eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Je hoeft het niet altijd eens te zijn met de keuzes van anderen.

 

Schorpioen

Wees deze week niet te snel op je teentjes getrapt. Die vriend(in) wil je alleen maar advies geven. Neem het van hem of haar aan. Wanneer je er voor open staat, levert het je gegarandeerd iets op.

 

Boogschutter

Wees deze week geduldig. Wachten kan erg slopend zijn voor je. Het liefst ben je de eerste in de rij. Zelf ben je tien minuten te vroeg en ongeduldig als andere mensen dit niet zijn. Soms is het beter om dit even los te laten, dus verras jezelf.

 

Steenbok

Het is tijd om even goed te gaan feesten. Trek je feestjurk aan en let’s dance. Je hoeft niet altijd de controle te hebben en wat gezelligheid kan je wel even gebruiken.