Ben je ook lid van een boekenclub?

Misschien is dit dan wel wat voor jou.

 

 

Elk weekend probeer ik twee leuke tips, life hacks, of gewoon dingen die het leven een tikkie leuker en gezelliger maken, met je te delen. Toen mijn lieve collega Adeline deze trailer naar me doorstuurde, moest ik direct aan jullie denken, dus ik deel ‘m graag.

 

De film gaat over vier vrouwen die samen in een boekenclub zitten. Ze besluiten om het sexy boek Fifty Shades of Grey te lezen, en dit verandert hun leven voorgoed. Nieuwe liefdes en relaties die naar een hoger seksueel niveau worden gebracht… Tijdens het kijken van de trailer zat ik al een aantal keer hardop te lachen. ‘The Bookclub’ staat nu bovenaan op mijn film-bucketlist. Ook op die van jou?

 

Kijk de trailer hier:

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam